Browsere Mobile

Site-ul Superbet este accesibil și optimizat excelent pentru orice browser mobil modern. Fie că folosiți Chrome, Safari, Firefox sau alt browser, veți avea aceeași experiență plăcută. Paginile se adaptează automat la ecranul dispozitivului. Toate secțiunile site-ului sunt disponibile pe mobil – pariuri sportive, cazinou, slots și live casino.

Aplicatii

Pe lângă site-ul mobil, Superbet are și aplicații dedicate pentru Android și iOS.

Android

Aplicația Superbet pentru Android poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play. Oferă aceleași funcții ca site-ul, dar într-o interfață mai simplă pentru utilizare pe smartphone. Puteți paria rapid pe meciurile preferate sau juca sloturile favorite direct din aplicație.

iOS

Pentru utilizatorii de iPhone sau iPad, există aplicația Superbet disponibilă în App Store. Interfața este optimizată pentru ecranele touch iOS. Cu aplicația, aveți acces simplu la sute de sloturi, jocuri live și piețe de pariuri de oriunde v-ați afla.

Cum se descarcă aplicația

Pentru a descărca aplicația Superbet:

Aplicațiile Superbet vă permit să pariați și să jucați jocurile preferate de oriunde v-ați afla, direct de pe telefon sau tabletă. Bucurați-vă de cea mai bună experiență de jocuri de noroc pe mobil!

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas