Bifati ca aveti peste 18 ani si apasati pe butonul Inregistrare. Imediat dupa, veti putea avea acces la platforma si va veti putea bucura de tot ceea ce va ofera aceasta. Logarea pe cont este facila si poate fi facuta atat pe desktop, cat si pe telefon prin aplicatie. In acest fel, veti avea acces la Superbet Online in cel mai scurt timp si fara niciun fel de bataie de cap. Tine cont ca imediat ce iti faci cont, vei avea acces si la o multime de oferte interesante de care vei putea profita. In acest fel, vei vedea ca vei avea sansa de a te bucura de castigurile pe care le doresti.

Ce este un cont cazino?

Un cont de cazinou vă permite să jucați jocurile, să faceți depuneri și să încasați câștiguri în siguranță. Datele contului sunt confidențiale și protejate. Banii depusi sunt păstrați separat în conturi bancare segregate pentru protecția fondurilor.

Înregistrare

Pentru a vă înregistra pe Superbet, mergeți la pagina de înregistrare și completați detaliile personale solicitate cum ar fi nume, adresă, email, telefon și CNP. Apoi creați o parolă securizată. Întregul proces durează mai puțin de 5 minute.

CASINO BONUSES RATE GET
bovada UP TO 100% GET BONUS
redstag UP TO $4000 GET BONUS
vegaswild UP TO 300% + 50 FS GET BONUS
grandevegas 250% UP TO $10,000 + 100 FS GET BONUS
cherrygold UP TO $5500 GET BONUS
irishluck NDB: $25 FREE CHIPS GET BONUS
elroyale NDB $20 FC GET BONUS
everygame 125% UP TO $1000 GET BONUS

Autentificare

Odată ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta oricând utilizând email-ul și parola. Faceți clic pe butonul "Autentificare" din colțul din dreapta sus și introduceți datele. Dacă ați uitat parola, o puteți reseta cu ușurință.

Bonus pentru jucători noi

Imediat după înregistrare, puteți revendica bonusul de bun venit al Superbet. Acesta vă oferă un bonus de 500 RON la primul depozit + 50 de învârtiri gratuite la Shining Crown. Pentru a revendica, trebuie să vă înregistrați pentru un cont nou și să faceți o depunere minimă de 20 RON. Bonusul trebuie rulat de 35x înainte de retragere.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas